utorok 8. júna 2021

Otázky A Odpovede Pre Prípravu Elektrotechnikov Na Skúšky Odbornej Spôsobilosti A Pre Prax

Otázky A Odpovede Pre Prípravu Elektrotechnikov Na Skúšky Odbornej Spôsobilosti A Pre Prax. Otázky a odpovede pre prípravu elektrotechnikov na skúšky odbornej spôsobilosti a pre prax 2.časť. Otázky a odpovede pre prípravu elektrotechnikov (jozef alberty).

Kniha Otazky A Odpovede Pre Pripravu Elektrotechnikov Jozef Alberty Za 14 24 Gorila
Kniha Otazky A Odpovede Pre Pripravu Elektrotechnikov Jozef Alberty Za 14 24 Gorila from mrtns.eu
Je podmienkou na vydanie osvedčenia na vykonávanie činností elektrotechnikov a revíznych technikov • vek najmenej 18 rokov, ak právne predpisy na zaistenie bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci neustanovujú inak, Druhá časť populárnej publikácie od renomovaného autora je určená pre prípravu elektrotechnikov na skúšky odbornej spôsobilosti, doplnená o nové legislatívne predpisy.z obsahu: Stroj, zariadenie, prístroj alebo nástroj a vykonávať určené pracovné činnosti, t.

Skúška odbornej spôsobilosti na výkon činnosti stavbyvedúci / stavebný dozor (sv/sd) podľa zákona č.

508/2009 z.z., ako aj pre aktualizačnú odbornú prípravu elektrotechnikov. Stroj, zariadenie, prístroj alebo nástroj a vykonávať určené pracovné činnosti, t. Otázky a odpovede pre prípravu elektrotechnikov. Aktualizované a rozšírené vydanie publikácie elektrotechnická spôsobilosť pre elektrikárov obsahuje informácie o nových technických normách, právnych a bezpečnostných predpisoch zásadách v poskytovaní prvej pomoci pri úrazoch elektrickým prúdom potrebných na overenie odbornej spôsobilosti pracovníkov v elektrotechnike.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel