sobota 5. júna 2021

Kviz Potera 09.11

Kviz Potera 09.11. Svi zajedno su uspeli da ostanu do kraja kviza i pobede tragača, ali momak o kojem danas bruje društvene mreže je stefan kukolj, momak koji ima samo 18 godina i kojem je ovo prvo pojavljivanje u kvizu! Sep 29, 2020 · ekipa poslednje epizode kviza potera uspela je da odnese kući neverovatnih 900.000 dinara!

Svi Pricaju O Milanu A Zaboravili Su Miroslava Koji Je U Poteri Sam Osvojio Pola Miliona Dinara M
Svi Pricaju O Milanu A Zaboravili Su Miroslava Koji Je U Poteri Sam Osvojio Pola Miliona Dinara M from www.espreso.rs
Dec 09, 2020 · šesta sezona kviza „potera pred tragače milicu jokanović, milorada milinkovića i žarka stevanovića dovode takmičare pune znanja i željne pobede. Naime, mladi takmičar milan je, uz pomoć kolega zorana i. Nesvakidašnje scene u kvizu potera koji se emituje na rts.

Septembra, ponedeljkom na rts 1 od 21.00!

Dec 09, 2020 · šesta sezona kviza „potera pred tragače milicu jokanović, milorada milinkovića i žarka stevanovića dovode takmičare pune znanja i željne pobede. Sep 29, 2020 · ekipa poslednje epizode kviza potera uspela je da odnese kući neverovatnih 900.000 dinara! Svi zajedno su uspeli da ostanu do kraja kviza i pobede tragača, ali momak o kojem danas bruje društvene mreže je stefan kukolj, momak koji ima samo 18 godina i kojem je ovo prvo pojavljivanje u kvizu! Rtszabranjeno svako kopiranje video i/ili audio snimaka i postavljanje na druge kanale!


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel