sobota 5. júna 2021

České Pády Podstatných Jmen

České Pády Podstatných Jmen. 1217 rezultata za „český jazyk pád podstatných jmen. Pro skloňování podstatných jmen existuje 14 vzorů.

Vzory Podstatnych Jmen Rodu Muzskeho I Datakabinet Cz
Vzory Podstatnych Jmen Rodu Muzskeho I Datakabinet Cz from www.datakabinet.cz
Učíme se pády a pádové otázky. V tomto testu si můžete opět procvičit pády podstatných jmen. Na dvorku, za oknem, maminku, za koláč, do setmění, jiskry v očích, u autobusu, k učitelce, po večerce, v obilí, na stromě, sousedé, pro kapradí, podél zahrady, o časopise, s týmem, u školy, vůně květin, od strýce, na stůl, blízko kostela, přes židli, klika dveří, kolem potoka.

České skloňování je obměna slovních tvarů podstatných jmen, přídavných jmen, zájmen a číslovek v češtině pomocí koncovek.

České skloňování je obměna slovních tvarů podstatných jmen, přídavných jmen, zájmen a číslovek v češtině pomocí koncovek. You can do the exercises online or download the worksheet as pdf. Na dvorku, za oknem, maminku, za koláč, do setmění, jiskry v očích, u autobusu, k učitelce, po večerce, v obilí, na stromě, sousedé, pro kapradí, podél zahrady, o časopise, s týmem, u školy, vůně květin, od strýce, na stůl, blízko kostela, přes židli, klika dveří, kolem potoka. Skloňovat znamená, měnit tvary podstatných jmen podle čísla a pádu.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel