sobota 22. mája 2021

Svet Otázky A Odpovede

Svet Otázky A Odpovede. Vydajte sa s nami na dobrodružnú cestu okolo sveta plnú poznania a čoskoro sa z vás stane naozajstný svetobežník. Európa, ázia, afrika, severná a južná amerika, austrália, oceánia a kategórie naprieč kontinentmi.

Zborovna Sk Portal Pre Uciteľov
Zborovna Sk Portal Pre Uciteľov from cdn.komensky.sk
Pripravili sme pre vás odpovede na najčastejšie otázky o našich hovoriacich knihách a hovoriacom pere. Európa, ázia, afrika, severná a jižná amerika, austrália. Najprv odpoviem na mail a na príspevok, a potom ako vždy budem postupovať chronologicky a budem sa snažiť odpovedať najlepšie ako viem.

Vyššie uvedené otázky sa vyskytujú najčastejšie, a tak som odpovede na ne zakomponoval do nasledovného krátkeho príspevku astrálny svet je to samé čo aj svet fyzický, len tam platia iné tzv.

Otázky sú rozdelené do 6 okruhov podľa jednotlivých kontinentov: Pýtali sme sa rôznych známych aj menej známych osobností kultúrneho a verejného života. Videá vznikajú ako sprievodná aktivita ii. Najprv odpoviem na mail a na príspevok, a potom ako vždy budem postupovať chronologicky a budem sa snažiť odpovedať najlepšie ako viem.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel