sobota 27. marca 2021

Vzorec Rovnostranneho Trojuholnika

Vzorec Rovnostranneho Trojuholnika. Rovnostranného trojuholníka je to mnohouholník s tromi stranami, kde všetky sú rovnaké; Nadmorská výška rovnostranného trojuholníka = 2sqrt3 obvod rovnostranného trojuholníka = 12 každá strana trojuholníka, a = 12 / farba (modrá) (3) = 4 vzorec pre výšku rovnostranného.

Obsah Trojuhelniku
Obsah Trojuhelniku from doza.pro
Aby ste ju mohli použiť, musíte poznať dĺžky troch strán postavy. Rovilový trojuholník spolu s námestím je možno najjednoduchší a najsymetrickejší v planimetrii. O autorovi zdroje x ú wiki, čo znamená, že mnoho našich článkov má viacerých autorov.

.rovnostranného trojuholníka (3a) je = 24 cm (za predpokladu, že jednotky majú byť v cm) označme stranu rovnostranného trojuholníka ako 3a = 24 a = 24 / 3 farba (zelená) (a = 8 cm vzorec.

Hľadaný vzorec, vlastnosti výšky v rovnoramennom trojuholníku. Ak máte spodný okraj, bočný okraj a roh sú medzi. Medzi geometrickými tvarmi, ktorégeometria sa uvažuje v 1. Polovica rovnostranného trojuholníka na polovicu a premenným priraďte hodnoty na, b a c.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel