utorok 2. marca 2021

Vzorec Excel

Vzorec Excel. Když se nám vzorec hodí, tak ho potvrdíme klávesou enter. Pokud zaznamenáte určitý příkaz, například kliknutí na tlačítko autosum, kterým vložíte vzorec sčítající oblast buněk, zaznamená aplikace excel vzorec pomocí odkazu stylu r1c1, nikoli a1.

Praca S Komplexnymi Vzorcami Programu Excel Ako Vytvorit Vzorec V Excel Zakladne Principy Formatovanie Pomocou Panelov S Nastrojmi
Praca S Komplexnymi Vzorcami Programu Excel Ako Vytvorit Vzorec V Excel Zakladne Principy Formatovanie Pomocou Panelov S Nastrojmi from i0.wp.com
To je především rozdělení a násobení a teprve poté doplnění a odčítání. Pri zaznamenávaní makra program excel zaznamená niektoré príkazy použitím štýlu odkazu r1c1. Když vzorec přesunete, odkazy na buňky ve vzorci se nezmění bez ohledu na to, jaký typ odkazu na buňku použijete.

V aplikaci excel tento vzorec vypadá takto:

To je především rozdělení a násobení a teprve poté doplnění a odčítání. Kutools pro excel obsahuje více než 300 užitečných nástrojů aplikace excel. Jakmile vlevo uvidí prázdnou buňku, skončí. Umožňuje totiž používat ve vzorcích jednoduché rozhodování.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel