pondelok 15. marca 2021

Slovensko Otázky A Odpovede Recenzie

Slovensko Otázky A Odpovede Recenzie. Užijete si pri tom skvelú zábavu a rozšírite si povedomie o svojej vlasti. V tejto vedomostnej hre nájdete 2400 zaujímavých otázok týkajúcich sa slovenskej republiky a jej obyvateľov.

Otazky A Odpovede Ako To Bude Vyzerat Na Testovani Co Sa Zmeni Ak Budes Mat Negativny Test A Co Sa Stane Ak Nepojdes Refresher Cz
Otazky A Odpovede Ako To Bude Vyzerat Na Testovani Co Sa Zmeni Ak Budes Mat Negativny Test A Co Sa Stane Ak Nepojdes Refresher Cz from refstatic.sk
400 kariet s 2400 otázkami a odpoveďami, herný plán, 6 figúrok, 36 žetónov s mapou slovenskej republiky v šiestich farbách, kocka, pravidlá v. V oboch prípadoch išlo o chronicky chorých pacientov vo vysokom veku 79 rokov. História, kultúra, príroda/technika/veda, geografia, šport a rôzne.

V hre sa nachádza 2400 otázok týkajúcich sa slovenský republiky a jej obyvateľov.

Hru sme upravili a vytvorili 1 200 nových otázok na zaujímavé témy prístupnejšie mladším hráčom. V hre nájdete 400 otázok, rozdelených na 400 kartičkách. Iniciatíva slovenských učiteľov ecce učiteľ alebo atestácia po novom! Je mimoriadne obľúbená a v jej ponuke nájdete pleťovú starostlivosť pre ženy, mužov, bábätká, dekoratívnu kozmetiku ale aj rôzne bylinné prípravky a mastičky vhodné do domácej lekárničky.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel