pondelok 8. marca 2021

Otázky A Odpovede Na Zbrojný Preukaz 2018

Otázky A Odpovede Na Zbrojný Preukaz 2018. Uveďte, kto sa nepovažuje na účely zákona za spoľahlivú osobu. Žiadateľov o zbrojný preukaz však zaujme najmä znenie skúšobných otázok, ktoré sú používané pri skúškach odbornej spôsobilosti a predovšetkým správne odpovede na jednotlivé otázky, ktoré sme publikovali v 2.

Kniha Zbrojny Preukaz E Shop Www Dobrylovec Sk Armyshop Poľovnictvo
Kniha Zbrojny Preukaz E Shop Www Dobrylovec Sk Armyshop Poľovnictvo from www.dobrylovec.sk
Žiadateľov o zbrojný preukaz však zaujme najmä znenie skúšobných otázok, ktoré sú používané pri skúškach odbornej spôsobilosti a predovšetkým správne odpovede na jednotlivé otázky, ktoré sme publikovali v 2. Žiadateľov o zbrojný preukaz však zaujme najmä znenie skúšobných otázok, ktoré sú používané pri skúškach odbornej spôsobilosti a predovšetkým správne odpovede na jednotlivé otázky, ktoré sme publikovali v 2. Ak nemôže takýto doklad predložiť, pretože mu ho štát nevydá, predloží čestné.

Podliehajú zbrane kategórie c povoľovaciemu konaniu a evidenčnej povinnosti?

O strelných zbraniach a strelive a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov. Otázky (124,5 kb) poslať stránku vytlačiť stránku. Vymenujte zakázané zbrane podľa zákona. Zbrojný preukaz, zákony, odborná príprava ako a kde získať zbrojný preukaz, súvisiace právne predpisy, odborná príprava a odpovede na prípadné otázky.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel