nedeľa 28. marca 2021

Otázky A Odpovede Dane A Účtovníctvo

Otázky A Odpovede Dane A Účtovníctvo. Máte konkrétnu otázku a hľadáte rýchlu odpoveď? Kategória cestovné náhrady daň z pridanej hodnoty daň z príjmov miestne dane mzdy obchodné právo občianske právo jednoduché účtovníctvo živnostenský zákon zdravotné poistenie sociálne zabezpečenie správa daní a poplatkov podvojné účtovníctvo verejná správa.

Dane A Uctovnictvo V Praxi Vydanie 7 8 2020 Daneauctovnictvo Sk
Dane A Uctovnictvo V Praxi Vydanie 7 8 2020 Daneauctovnictvo Sk from www.daneauctovnictvo.sk
Prečo by som si mal kúpiť váš kotol? Nastala u vás zmena, v tomto prípade ste kúpili byt, je jasné, že. Môžem byt či jeho časť prenajať ako sídlo, rokovačku, archív či sklad vlastnej eseročke?

(ďalej „zdp) a zákonom č.

Odpovede aj na tieto otázky získate na odbornom seminári k dispozícii niekoľko termínov aj možnosť absolvovať webinár online. Platiteľ dane prijíma v tuzemsku od platiteľov dane tovary a služby, pričom si daň z niektorých prijatých plnení môže odpočítať v plnom rozsahu, daň z niektorých prijatých plnení si nemôže odpočítať a daň z niektorých plnení kráti na vstupe koeficientom. Informácie, ktoré potrebujete poznať, aby ste sa nepomýlili pri všetky príjmy, ktoré sú od dane oslobodené, sú taxatívne vymenované v ustanovení § 9 zákona o dani z príjmov. Odpovede aj na tieto otázky získate na odbornom seminári k dispozícii niekoľko termínov aj možnosť absolvovať webinár online.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel