utorok 19. januára 2021

Otázky A Odpovede Finančná Správa

Otázky A Odpovede Finančná Správa. Otázky a odpovede k elektronickej komunikácii v colnom konaní. See more of finančná správa on facebook.

Financna Sprava Zverejnila Informacie Pre Danovnikov V Case Pandemie Zaktualizovala Aj Obsah Chatbotu Finreport Sk
Financna Sprava Zverejnila Informacie Pre Danovnikov V Case Pandemie Zaktualizovala Aj Obsah Chatbotu Finreport Sk from www.finreport.sk
Dobrá správa je, že odpoveď na túto otázku vôbec nie je vec názoru. 33 odpovedí na otázky o výkazoch k dph. Finančná správa spresnila, že sa nepočítajú dohodári.

Finančná pomoc pre podniky v odvetví cestovného ruchu nie je v tomto oslobodení zahrnutá, preto príjemcovia takejto pomoci postupujú podľa všeobecných pravidiel zahrnovania dotácií do základu dane.

Poskytuje finančná správa sr softvérové rozhranie (api) k pripojeniu k vrp? Otázky a odpovede k elektronickej komunikácii v colnom konaní. Máme totiž k dispozícii dáta, ktoré nám vedia presne povedať zisk emitenta, jeho finančná situácia a jeho schopnosť plniť povinnosti vyplývajúce z dlhopisov voči majiteľom dlhopisov sú závislé. Odkedy finančná správa pokračuje v prerušených daňových kontrolách a daňových exekúciách?


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel