streda 20. januára 2021

Otazky A Odpovede Europa

Otazky A Odpovede Europa. Je všeobecne známe, že slovenská republika leží v európe a že európa je našim domovom. Naozaj výborná hra, dôkladne preverí vedomosti hráčov a človek sa pri nej aj veľa naučí.:).vrelo odporúčam rodinkám aj partiám kamarátov, ja som to kúpila ako jednej z vianočných darčekov a veľa sme sa pri nej nasmiali aj cez vianočné sviatky, kedy.

Europa Otazky A Odpovede Maly Cestovateľ
Europa Otazky A Odpovede Maly Cestovateľ from cdn.myshoptet.com
Ministerstvo školstva sr vyhlasuje súťaže pre žiakov základných a stredných škôl na území sr. Napíšte svoju otázku a v čo najkratšom možnom čase uverejníme odpoveď v spolupráci s príslušnými zamestnancami mesta z danej oblasti. Čo je partnerská dohoda, európa 2020, rozpočet projektu, oprávnené ak máte pripomienky/otázky ku konkrétnemu projektu, môžete sa na nás obrátiť prostredníctvom komunikačnej platformy, kde komunikujete s.

Áno, sú tu aj ťažšie otázky, ale hrou sa deti dozvedia naozaj veľa.

Add a header to begin generating the table of contents. Dostal som ju už snáď 20x. Otázky sú komponované tak, aby neboli triviálne a aby ste sa aj o známych ľuďoch, miestach i udalostiach zábavnou formou dozvedeli veci, ktoré možno ani netušíte. V tejto vedomostnej hre nájdete 2400 zaujímavých otázok týkajúcich sa európy a jej.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel