sobota 23. januára 2021

Kvíz Z Anglického Jazyka

Kvíz Z Anglického Jazyka. Kvízové otázky z anglického jazyka: Slovná zásoba v rozličných kategóriách (oblečenie, jedlo, zvieratá, miesta, bývanie.), dopĺňanie predložiek do viet, anglická gramatika, anglické časy, skloňovanie anglických prísloviek a ďalšie.

Kviz Zvladol By Si Zmaturovat Z Anglictiny Otestuj Sa Z Pisomnej Maturity Z Roku 2018 B1 Hashtag Sk
Kviz Zvladol By Si Zmaturovat Z Anglictiny Otestuj Sa Z Pisomnej Maturity Z Roku 2018 B1 Hashtag Sk from static-images.zoznam.sk
Slovná zásoba v rozličných kategóriách (oblečenie, jedlo, zvieratá, miesta, bývanie.), dopĺňanie predložiek do viet, anglická gramatika, anglické časy, skloňovanie anglických prísloviek a ďalšie. Slovná zásoba v rozličných kategóriách (oblečenie, jedlo, zvieratá, miesta, bývanie.), dopĺňanie predložiek do viet, anglická gramatika, anglické časy, skloňovanie anglických prísloviek a ďalšie. Uhádnete, na ktorých 15 zvierat sa pýtame?

Kvízové otázky z anglického jazyka:

Slovná zásoba v rozličných kategóriách (oblečenie, jedlo, zvieratá, miesta, bývanie.), dopĺňanie predložiek do viet, anglická gramatika, anglické časy, skloňovanie anglických prísloviek a ďalšie. Včera sme ti poobede priniesli kvíz, v ktorom si mal možnosť vyskúšať svoje vedomosti zo slovenského jazyka, aj keď si tento rok nematuroval, a dnes ti preto prinášame výber niekoľkých otázok z anglického testu. Gramatika, slovíčka i správná stavba vět. Sep 02, 2019 · dohovoríme sa ňou vo väčšine krajín a aspoň jej základy by mal ovládať každý.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel