pondelok 18. januára 2021

Daňový Úrad Otázky A Odpovede

Daňový Úrad Otázky A Odpovede. Ak ich nemá, treba požiadať náš daňový úrad o možnosť podať priznanie neskôr. Daňový úrad totiž postupne požaduje ďalšie a ďalšie doklady.

Potvrdenie O Vyske Dane Na Zaklade Podaneho Danoveho Priznania A Potvrdenie O Zaplateni Dane Manualy Skusenosti Pouzivateľa Otazky A Odpovede Platforma Slovensko Digital
Potvrdenie O Vyske Dane Na Zaklade Podaneho Danoveho Priznania A Potvrdenie O Zaplateni Dane Manualy Skusenosti Pouzivateľa Otazky A Odpovede Platforma Slovensko Digital from platforma-slovensko-digital-uploads.s3.dualstack.eu-central-1.amazonaws.com
23.3.2021 nedostala dotáciu), kde mi druhá pani úradníčka povedala, že mi zaniká nárok na túto sos dotáciu a navyše musím vrátiť všetky. Ak teda v danom roku nájomca nezaplatí žiadne nájomné, nie je možné si uplatniť daňový odpis. Pri zmene ktorých údajov v registračnej pokladnici vzniká povinnosť opäť navštíviť daňový úrad?

Nedajú sa dostatočne ľahko dohľadať.

Na koho sa mám obrátiť s konkrétnou požiadavkou na zmenu cp? Daňová povinnosť na základe prijatej platby daňová strata daňové priznanie daňové tajomstvo daňový bonus daňový dlžník daňový poradca daňový subjekt daňový úrad daňový výdavok dar dcérska spoločnosť diskriminácia dividenda. Choré dieťa daňový úrad dieťa dobrovoľné poistenie dávka v nezamestnanosti materská materská dovolenka materská škola materské materský príspevok nemocenské odvody otec očrka ošetrovanie člena rodiny ošetrovné peniaze peniaze pre rodičov pnka podpora poistenie poistné pracovný pomer. Na konkrétny obecný úrad, ktorý je pre nás partnerom pri zmenách cp.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel