sobota 19. decembra 2020

Testovanie 5 Otazky A Odpovede

Testovanie 5 Otazky A Odpovede. Aktuálne bude prebiehať zápis podaním prihlášky V tomto videu nájdete odpovede na základné otázky ohľadom prebiehajúceho celoslovenského skríningu.

Najcastejsie Otazky A Odpovede O Plosnom Testovani Puchovske Noviny
Najcastejsie Otazky A Odpovede O Plosnom Testovani Puchovske Noviny from www.puchovskenoviny.sk
Domáca karanténa končí, ak je najskôr na 5. V každom okresnom meste budú zriadené testovacie miesta pre antigénové testovanie, kde sa následne budete môcť dať pretestovať a dostanete nový certifikát, ktorým sa budete preukázať. Cez víkend prebehne druhé kolo testovania, ktoré sa bude týkať veľkej časti slovenska, v okresoch, kde bolo zistených viac ako 0,7 percent pozitívnych.

Máte otázky, ktoré sa týkajú mesta alebo mestskej samosprávy?

Testovanie elektronickou formou vykonajú vybraní žiaci tzv testovanie 5 má spolu s výsledkami testovania 9 poskytnúť obraz o kvalite vzdelávania jednotlivých škôl tým, že zachytí pokrok školákov. Najčastejšie otázky kladené v súvislosti so schémou štátnej pomoci na podporu cestovného ruchu. Ak máte aj vy otázky a chcete, aby vám na ne odpovedal náš spolupracovník ján kopernický, napíšte nám ich na adresu redakcia@dymak.online. Testovanie trvá do 10 minút.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel