nedeľa 15. novembra 2020

Otazky A Odpovede O Vesmire

Otazky A Odpovede O Vesmire. Otázky a odpovede o čase. Otázky a odpovede o vesmíre bohato ilustrovaná kniha otázok a odpovedí o vesmíre pre všetkých malých zvedavcov, ktorí potajomky snívajú o tom, že sa raz stanú astronautmi.

Vydavateľstvo Svojtka Co Pozri Sa Pod Okienko Otazky A Odpovede O Vesmire
Vydavateľstvo Svojtka Co Pozri Sa Pod Okienko Otazky A Odpovede O Vesmire from www.svojtka.sk
Odpovede sa ukrývajú pod odklápacími okienkami, takže môžeš knihu čítať znova a znova a zisťovať, či už si sa o vesmíre to podstatné naučil. Všetky otázky a odpovede o vesmíre, hviezdach, planétach a galaxiách, ktoré ti napadnú, nájdeš v tejto bohato ilustrovanej detskej encyklopédii. Existujú vo vesmíre obri a trpaslíci?

Kto bol prvý človek vo vesmíre a na mesiaci?

Odpovede sa ukrývajú pod odklápacími okienkami, takže môžeš knihu čítať znova a znova a zisťovať, či už si sa o vesmíre to podstatné naučil. Všetky otázky a odpovede o vesmíre, hviezdach, planétach a galaxiách, ktoré ti napadnú, nájdeš v tejto bohato ilustrovanej detskej encyklopédii. Do uzávierky, ktorá bola v utorok o 20:00, som dostal tri otázky a odpoviem aj na dva príspevky. Zároveň tieto údaje v anonymizovanej forme v podobe dát budú slúžiť výlučne na spracovanie pre výskumné účely a v súlade so zákonom na.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel