utorok 13. októbra 2020

Polytomické Otázky

Polytomické Otázky. Postup vyplnění dotazníku určuje instrukce buď na začátku dotazníku nebo u každé otázky. Často však respondentov núti vyjadriť krajné stanovisko, výberové (polytomické, s možnosťou výberu len jednej.

Epidemiologick Studie I Mgr Ale Peina Ph D
Epidemiologick Studie I Mgr Ale Peina Ph D from slidetodoc.com
Otázky vícenásobného výběru (polytomické otázky) předkládají omezený počet variant odpovědí (větší než dvě), mezi kterými respondent vybírá tu, která nejvíce odpovídá jeho názoru. Obsahuje polytomické otázky (úlohy s výberom odpovede) ako aj otvorenú/produkčnú úlohu 23.9.2020 20. Postup vyplnění dotazníku určuje instrukce buď na začátku dotazníku nebo u každé otázky.

Z hlediska rozsahu se uzavřené otázky dělí na dichotomické, u nichž lze vybírat ze dvou různých alternativ, a polytomické, které nabízejí více variant.

Zřejmě totiž existuje nekonečné mnoho možností, jak na takové otázky odpovědět. Polytomické otázky mohou sugestivně ovlivnit odpověď respondenta tím, že mu napovídají, vnucují odpověď, na kterou by on sám nepřišel. Otevřené otázky sloužily v dotazníku k vyjádření vlastního názoru respondentů k dané otázce, naopak standardizované otázky k efektivnímu vyhodnocení dat v dotazníku. 23.9.2020 21 ukončenie predmetu pre predmet platia univerzitné afakultné podmienky absolvovania ahodnotenia predmetov okrem toho študent musí realizovať všetky zadania v


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel