štvrtok 29. októbra 2020

Inšpektorát Práce Otázky A Odpovede

Inšpektorát Práce Otázky A Odpovede. Informovanie podľa gdpr a nového zákona o ochrane osobných údajov. Potvrdenie o neporušovaní zákazu nelegálneho zamestnávania.

Https Www Banos Sk Files Vzor Odvolanie Proti Rozhodnutiu Inspektoratu Prace Pdf
Https Www Banos Sk Files Vzor Odvolanie Proti Rozhodnutiu Inspektoratu Prace Pdf from
Výzva je otvorená od 25.05.2020 do 03.07.2020 Otázka manzelstvo a rozvod v zahraničí odpovedané 23.05.2021 21:35 rodinné právo. Po výzvach zamestnávateľovi, na ktoré nereagoval, sme poslali podnet na inšpektorát práce v bb (všetko sme zdokladovali) začiatkom septembra.

Ak máte podobnú otázku, založte novú otázku alebo súvisiacu otázku.

Novela zákonníka práce ustanovuje možnosť zamestnávateľa prikázať prácu z domu zamestnanca, ak ide o činnosť, u ktorej je to možné a ak práca na pracovisku nie je možná, nevyhnutná, prípadne je riziková z dôvodu prevencie šírenia prenosnej choroby a zamestnanec takýto výkon práce z domácnosti prípadne bezdôvodne. Zamestnanci, ktorí sú poškodení porušením povinností vyplývajúcich zo zákona č. (1 odpoveď) aký mi hrozí postih od zamestnávateľa,keď počas výpovednej lehoty nenastúpim do roboty? Tiež by ste sa mohli obrátiť na ombudsmanku alebo dokonca inšpektorát práce.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel