nedeľa 27. septembra 2020

Otázky A Odpovede Pre Prípravu Elektrotechnikov Na Skúšky Odbornej Spôsobilosti A Pre Prax

Otázky A Odpovede Pre Prípravu Elektrotechnikov Na Skúšky Odbornej Spôsobilosti A Pre Prax. Jozef alberty • epos (2002) Odborné spôsobilosti v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci zákon o bozp (zákon č.

Revizni Technici A Projektanti Vyhl 508 2009 24 Skolenie Priprava Elektrotechnikov Ku Skuskam Kurzy Pre Dospelych Eduworld Sk
Revizni Technici A Projektanti Vyhl 508 2009 24 Skolenie Priprava Elektrotechnikov Ku Skuskam Kurzy Pre Dospelych Eduworld Sk from eduworld.sk
Pre ktoré vyhradené elektrické zariadenia je potrebná typová skúška? Odborná príprava elektrotechnikov podľa §21, §22 a §23. Otázky a odpovede pre prípravu elektrotechnikov na skúšky odbornej spôsobilosti a pre prax ii.

Stroj, zariadenie, prístroj alebo nástroj a vykonávať určené pracovné činnosti, t.

Skúška pozostáva z písomnej časti a ústneho pohovoru. Jozefa albertyho brožované 320 strán,rok 1997. Šieste, aktualizované vydanie knihy obsahuje informácie o nových technických normách, právnych a bezpečnostných predpisoch, nové postupy pri ochrane pred zásahom blesku a prepätím a nových zásadách v poskytovaní prvej pomoci pri úrazoch elektrickým. Jednou z nich je alkp.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel