streda 16. septembra 2020

Otázky A Odpovede K Zákazu Vychádzania

Otázky A Odpovede K Zákazu Vychádzania. Keď idem počas zákazu vychádzania z domu na nákup alebo do práce, musím sa preukázať bločkom či pracovnou zmluvou? Otázky a odpovede k zákazu vychádzania.

43 Otazok A Odpovedi K Novym Pravidlam Oddnes Plati Prisnejsi Zakaz Vychadzania Co Sa Meni Dennik N
43 Otazok A Odpovedi K Novym Pravidlam Oddnes Plati Prisnejsi Zakaz Vychadzania Co Sa Meni Dennik N from img.projektn.sk
Zákaz vychádzania je prísne opatrenie, hovorí krčméry. Platí pre vás výnimka na cestu na testovanie pcr testami. Podrobnosti sú zverejnené v uznesení vlády.

Môžete vyjsť aspoň na ulicu alebo nie?

Keď idem počas zákazu vychádzania z domu na nákup alebo do práce, musím sa preukázať bločkom či pracovnou zmluvou? Môže mi zamestnávateľ zo dňa na deň oznámiť zmenu môjho rozvrhu pracovných zmien, ak potrebuje, aby som môžem počas zákazu vychádzania ísť nakúpiť pre inú osobu do obchodu nachádzajúceho sa v inom okrese, v akom sa obvykle zdržujem? Minister zdravotníctva sa nechce dopustiť chýb, ako krajiny, ktoré príliš rýchlo uvoľnili opatrenia. Keď idem počas zákazu vychádzania z domu na nákup alebo do práce, musím sa preukázať bločkom či pracovnou zmluvou?


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel