pondelok 3. augusta 2020

Vzorec Jodidu Draselného Na 2

Vzorec Jodidu Draselného Na 2. Jodid draselný je dostupný pod těmito různými značkami: Tato bílá sůl je komerčně nejvýznamnějším jodidem, v roce 1985 činila roční světová výroba přibližně 37 tisíc tun.

Zpusob Vyroby Komplexniho 2 2 Disubstituovaneho 1 3 Alkandiaminu Platnateho 15 01 1987 235311 Databaza Patentov Slovenska
Zpusob Vyroby Komplexniho 2 2 Disubstituovaneho 1 3 Alkandiaminu Platnateho 15 01 1987 235311 Databaza Patentov Slovenska from skpatents.com
Jaké speciální dietní pokyny mám dodržovat? Historicky byl jodid draselný podáván pacientům po dobu 1 týdne před tyreoidektomií. Jodid draselný a sodný se používá k podpoře metabolických a resorpčních procesů v oku.

Prosím, informujte svého lékaře nebo lékárníka o všech lécích, které užíváte nebo jste užíval/a v nedávné.

Výhoda této výroby je, že není plýtváno jodem , který je poměrně drahý, ale je využit mnohem dostupnější a levnější chlor. Jak by měl být tento lék použit? Jodid draselný se užívá interně. Jodid olovnatý bromid sodný chlorid draselný fluorid vápenatý tellurid chromitý selenid osmičelý disulfid olovnatý hydrogensulfid kobaltnatý sulfid rtuťnatý hydroxid hořečnatý ozonid cesný hyperoxid strontnatý peroxid sodný oxid chloristý antimonid vanadičný arsenid železnatý.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel