pondelok 24. augusta 2020

Otazky A Odpovede Europa

Otazky A Odpovede Europa. Čo sú vlastne zač a čo od nás a čo s ostatnými migrantmi, ktorí do európy prišli a prichádzajú? Rozmýšľa európa aj nad vojenským riešením?

Spolocenske Hry Slovensky A Cesky Film Albi Martinus
Spolocenske Hry Slovensky A Cesky Film Albi Martinus from mrtns.eu
Je všeobecně známo, že slovenská republika leží ve středu evropy. V tejto vedomostnej hre nájdete 2400 zaujímavých otázok týkajúcich sa európy a jej obyvateľov. Ja si myslím, že je to krok správnym smerom, a v rámci projektu európa od lisabonu až po vladivostok.

Albi evropa otázky a odpovědi tato vědomostní hra navazuje na úspěšné česko, otázky a odpovědi.

V tejto vedomostnej hre nájdete 2400 zaujímavých otázok týkajúcich sa európy a jej. Naozaj výborná hra, dôkladne preverí vedomosti hráčov a človek sa pri nej aj veľa naučí.:).vrelo odporúčam rodinkám aj partiám kamarátov, ja som to kúpila ako jednej z vianočných darčekov a veľa sme sa pri nej nasmiali aj cez vianočné sviatky, kedy. Všetky názory v tomto stĺpčeku sú názormi autora(ov), nie názormi euractiv.sk. Otázky sú komponované tak, aby neboli triviálne a aby ste sa aj o známych ľuďoch, miestach i udalostiach zábavnou formou dozvedeli veci, ktoré možno ani netušíte.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel