pondelok 24. augusta 2020

Kviz Županije

Kviz Županije. 0 točnih od 0 mogućih. Nakon provjere općeg znanja o hrvatskoj vrijeme je za još zahtjevniji izazov.

Zaputite Se U Petrovsko Doznajte Sto Sve Rade Zagorske Udruge Zaigrajte Kviz Ili Drustvene Igre A Od 15 Sati Zaplesite I Zapjevajte Jer Pocinje Svirka Benda Razdor Zagorje International Saznajte
Zaputite Se U Petrovsko Doznajte Sto Sve Rade Zagorske Udruge Zaigrajte Kviz Ili Drustvene Igre A Od 15 Sati Zaplesite I Zapjevajte Jer Pocinje Svirka Benda Razdor Zagorje International Saznajte from www.zagorje-international.hr
No, možda se ovo pokaže i kao mnogo kompliciraniji zadatak nego što na prvu zvuči. 10 pitanja iz poznatih dječjih bajki. Reci nam kako provodiš slobodno vrijeme, kakvu kavu piješ, što jedeš za doručak i na kakve zabave odlaziš, a mi ćemo pokušati pogoditi iz koje si županije.

Ako poznajete hrvatske županije i znate koji je njihov položaj na karti, neće vam biti problem ako je ta karta 'slijepa' i odmah ćete ih prepoznati.

A) milan bandić b) stjepan kožarić c) stjepan kožić 2) središte zagrebačkog prstena tj. Dizajniraj dnevnu sobu i pogađamo iz koje si županije. Nakon provjere općeg znanja o hrvatskoj vrijeme je za još zahtjevniji izazov. 1) kako se zove župan u gradu zagrebu?


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel