štvrtok 20. augusta 2020

Hra Slovensko Otazky A Odpovede

Hra Slovensko Otazky A Odpovede. Možnosť vrátiť tovar do 60 dní. Hráči si hádžu kockou a pohybujú sa na hracom pláne, kde si vyberajú okruhy otázok a snažia sa na ne správne odpovedať.

Slovensko Otazky A Odpovede Rodinne Hry Pre Veľkych Ihrysko Spolocenske Hry Pre Deti A Dospelych
Slovensko Otazky A Odpovede Rodinne Hry Pre Veľkych Ihrysko Spolocenske Hry Pre Deti A Dospelych from images-ihrysko-cdn.rshop.sk
Ku kažej otázke máte štyri možnosti, z ktorých vždy práve jedna je správna. „slovensko otázky a odpovede je vědomostní hra, ve které se nachází 2400 otázek týkajících se slovenské republiky a jejích obyvatel. Odkiaľ pochádza slávny travertínový odliatok mozgu neandrtálca zo stredného paleolitu?

400 kariet s 2400 otázkami a odpoveďami, herný plán, 6 figúrok, 36 žetónov s mapou slovenskej republiky v šiestich farbách, kocka, pravidlá v.

Albi hra slovensko otázky a odpovede. Online herný server s hrami, ktoré vzdelávajú a rozvíjajú schopnosti úvod hra spoznaj slovensko hra milionár hra obesenec hra reversi hra sudoku hra atomix diskusia otázky a odpovede Kvizy.eu je edukačný (vzdelávací) webový portál zameraný na interaktívne testovanie vedomostí online. Počas hry si hráči nielen užijú kopu zábavy, ale dozvedia sa aj mnoho zaujímavých informácií.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel