nedeľa 16. augusta 2020

Celoplosne Testovanie Otazky A Odpovede

Celoplosne Testovanie Otazky A Odpovede. Čo robiť, ak som sa nestihol objednať na testovanie v. Oslovili sme primátora pezinka, aby odpovedal na vašej najčastejšie otázky ohľadom plošného testovania.

Zupa Podava Pomocnu Ruku Mestam A Obciam Pri Celoplosnom Testovani 2020 Tlacove Spravy Aktualne Spravy Trenciansky Samospravny Kraj
Zupa Podava Pomocnu Ruku Mestam A Obciam Pri Celoplosnom Testovani 2020 Tlacove Spravy Aktualne Spravy Trenciansky Samospravny Kraj from www.tsk.sk
Výsledkom bude iba to, že premiér na týždeň nastolil novú celospoločenskú tému a naviazal na ňu veľké množstvo kapacít krajiny. Kde sa dá otestovať v druhom kole? Čo sa týka tohto týždňa, okomentujem jednu udalosť a niektoré na ňu naviazané procesy.

V tomto videu nájdete odpovede na základné otázky ohľadom prebiehajúceho celoslovenského skríningu.

Najčastejšie chyby pri vypĺňaní žiadostí. V tomto videu nájdete odpovede na základné otázky ohľadom prebiehajúceho celoslovenského skríningu. Po dva a pol mesiaci sa na slovensku opakuje celoplošné testovanie, no s iným dosahom na ľudí, ktorí sa prídu otestovať. Do uzávierky v utorok o 20:00 som dostal päť otázok a jednu poznámku, na ktorú budem reagovať.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel