pondelok 6. júla 2020

Hra Svet Otazky A Odpovede

Hra Svet Otazky A Odpovede. Vydajte sa s nami na dobrodružnú cestu okolo sveta plnú poznania a čoskoro sa z vás stane naozajstný svetobežník. Kvízová hra plná otázok, a to na témy z histórie, geografie, prírody, vedy, techniky, kultúry a športu.

Svet Otazky A Odpovede Rodinne Hry Pre Veľkych Ihrysko Spolocenske Hry Pre Deti A Dospelych
Svet Otazky A Odpovede Rodinne Hry Pre Veľkych Ihrysko Spolocenske Hry Pre Deti A Dospelych from images-ihrysko-cdn.rshop.sk
Prežite cestu okolo sveta v 2 400 otázkach. Európa, ázia, afrika, severná a južná amerika, austrália a oceánia a okruh naprieč kontinentmi. Vydajte sa s nami na dobrodružnú cestu okolo sveta plnú poznania a čoskoro sa z vás stane naozajstný svetobežník.

V tejto vedomostnej hre nájdete 2400 otázok týkajúcich sa planéty zem a jej obyvateľov.

V tejto vedomostnej hre nájdete 2400 otázok týkajúcich sa planéty zem a jej obyvateľov. Krásne ilustrovaná knižka otázok a odpovedí o tom, ako prichádzajú deti na svet. Vážení a ctení… drahé božie deti… v tejto časti môžete písať svoje otázky na rôzne témy, ale nepýtajte sa na osobné údaje spoludiskutujucich a nevyjadrujte sa kriticky na ich osobu. Produkt zakúpený v edukačne hračky.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel